Ние сме . . .

БУЛТЕКС ВАРНА Е СОРТИРОВЪЧЕН ЦЕНТЪР ЗА УПОТРЕБЯВАНИ ДРЕХИ И ТЕКСТИЛ. ОТ 1999 Г. НИЕ СОРТИРАМЕ И ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО ДРЕХИ ВТОРА УПОТРЕБА ОТ СКАНДИНАВИЯ. НАШИТЕ ОБЛЕКЛА СА НЕ САМО АКТУАЛНИ, МОДНИ И КАЧЕСТВЕНИ, ТЕ СА ДОСТЪПНИ ЗА ВСЕКИ. НИЕ ПОСТИГАМЕ ТОВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЪЛГОГОДИШНИЯ НИ ОПИТ В ОБРАБОТКАТА НА „ORIGINAL“, ПОСТОЯННИЯ КОНТРОЛ ВЪВ ВСИЧКИ ФАЗИ НА ПРОИЗВОДСТВОТО, ОПИТНИЯ НИ ПЕРСОНАЛ И ДЪЛГОСРОЧНОТО И КОРЕКТНО СЪТРУДНИЧЕСТВО С НАШИТЕ ДОСТАВЧИЦИ И КЛИЕНТИ. ЦЕЛТА НИ Е МАКСИМАЛНА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЧРЕЗ ПОСТОЯННОТО НАЛАГАНЕ НА НАЙ-ВИСОКИ СТАНДАРТИ В КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКЦИЯТА ПРИ МАКСИМАЛНО ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТО ПРОИЗВОДСТВО. СОРТИРАМЕ ДРЕХИ И ОБУВКИ НА НАД 150 КАТЕГОРИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ НА МЕСТНИЯ ПАЗАР И ИЗНАСЯМЕ В АНГОЛА, МАЛАВИ, МОЗАМБИК, БЕНИН, ИНДИЯ, ПАКИСТАН, ИРАК, РУСИЯ, ГРУЗИЯ И МНОГО СТРАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ.

ВЕРИГАТА SECOND HAND HYPERMARKET СТАРТИРА ПРЕЗ 2009 Г. ДНЕС В ГР. ВАРНА РАБОТЯТ СЕДЕМ ГОЛЕМИ МАГАЗИНА ПО СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНА СЕДМИЧНА СИСТЕМА „ПАДАЩИ ЦЕНИ“.

ВСЯКА СЕДМИЦА В ЕДИН ОТ ОБЕКТИТЕ ОТВАРЯМЕ ТЕМАТИЧЕН ЩАНД, СЪОБРАЗЕН СЪС СЕЗОНА И ПРАЗНИЧНИЯ КАЛЕНДАР, КЪДЕТО ЩЕ НАМЕРИТЕ ОБЛЕКЛО И АКСЕСОАРИ ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА, ХОБИ ИЛИ ПРАЗНИК. АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ И ЦЕНИ В МАГАЗИНИТЕ ОТ ВЕРИГАТА МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК:

дрехи втора употреба/хипермаркет владиславово