Сортировъчен център

сортировъчен център за дрехи втора употреба на едро
“ Бултекс “ – Сортировъчен център за употребявани дрехи и текстил Бултекс

СЪЗДАДЕН ПРЕЗ 1999 Г. БУЛТЕКС ВАРНА Е СОРТИРОВЪЧЕН ЦЕНТЪР ЗА УПОТРЕБЯВАНИ ДРЕХИ И ТЕКСТИЛ, ВНОС ОТ СКАНДИНАВИЯ. БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЪЛГОГОДИШНИЯ НИ ОПИТ В ОБРАБОТКАТА НА „ORIGINAL“, НА ПОСТОЯННИЯ КОНТРОЛ ВЪВ ВСИЧКИ ФАЗИ НА ПРОИЗВОДСТВОТО, ОПИТНИЯ НИ ПЕРСОНАЛ И ДЪЛГОСРОЧНОТО И КОРЕКТНО СЪТРУДНИЧЕСТВО С НАШИТЕ ДОСТАВЧИЦИ И КЛИЕНТИ, НИЕ ПОДДЪРЖАМЕ ВИСОКО КАЧЕСТВО И ЕДНИ ОТ НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ В БРАНША. ПРИЛАГАМЕ НАЙ-ВИСОКИ СТАНДАРТИ В КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКЦИЯТА ПРИ МАКСИМАЛНО ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТО ПРОИЗВОДСТВО. СОРТИРАМЕ ДРЕХИ И ОБУВКИ НА НАД 150 КАТЕГОРИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ НА МЕСТНИЯ ПАЗАР И ИЗНАСЯМЕ В АНГОЛА, МАЛАВИ, МОЗАМБИК, БЕНИН, ИНДИЯ, ПАКИСТАН, ИРАК, РУСИЯ, ГРУЗИЯ И МНОГО СТРАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА ОБЩНОСТ.

ОСНОВНИ КАТЕГОРИИ, КОИТО ОБРАБОТВАМЕ:

SQMA (А КАЧЕСТВО, ОБЛЕКЛО): S / ALL – дрехи микс летни + всесезонни, W /ALL – дрехи микс зимни + всесезонни, LS – дрехи микс летни, HW – дрехи микс зимни

LEATHER / КОЖА

SQMB (Б КАЧЕСТВО, ОБЛЕКЛО ): S – дрехи микс летни, ALL – дрехи микс всесезонни , W – дрехи микс зимни

HHR: БИТОВ ТЕКСТИЛ

ПАМУЧНИ ПАРЦАЛИ: I-ВО КАЧЕСТВО

В СОРТИРОВЪЧНАТА НИ БАЗА НИЕ СЪЩО ТАКА ПРЕСОРТИРАМЕ НЕПОДХОДЯЩИ ЗА НАШИЯ ПАЗАР ДРЕХИ, КОИТО ИЗНАСЯМЕ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ ИЛИ УПОТРЕБА В ПОДХОДЯЩАТА ДЪРЖАВА С ЦЕЛ МАКСИМАЛНО ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА ПРОДУКТИТЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ КАТО ОБЛЕКЛА ИЛИ БИТОВ ТЕКСТИЛ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАМАЛЯВАНЕ ДО МИНИМУМ НА ОТПАДЪЦИТЕ И МАТЕРИАЛИТЕ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ. ГЛАВНАТА ЦЕЛ Е ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ ЖИЗНЕНИЯ ЦИКЪЛ НА ВЪЗМОЖНО НАЙ-ГОЛЯМ ОБЕМ ОБЛЕКЛАТА КАТО ТАКИВА И ТЕ БИВАТ СОРТИРАНИ НА МНОЖЕСТВО КАТЕГОРИИ И ТРАНСПОРТИРАНИ ДО КЛИЕНТИ ГЛАВНО В ПАКИСТАН, СЛОВАКИЯ, УНГАРИЯ, ПОЛША, ГЕРМАНИЯ, ИРАК, ЛИВАН… СТРЕМИМ СЕ ДА НАМАЛИМ ДО МИНИМУМ АРТИКУЛИТЕ/СТОКИТЕ, КОИТО ОТИВАТ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ.

ВТОРАТА НИ ПО ВАЖНОСТ ЦЕЛ Е ОБЛЕКЛАТА БЕЗ ПАЗАР ДА СЕ СОРТИРАТ ПО МАТЕРИИ И ДА БЪДАТ РЕЦИКЛИРАНИ ЗА ТЕКСТИЛНИ СУРОВИНИ.

И НАЙ-НАКРАЯ, ДРЕХИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ ПО НЯКОЕ ОТ ГОРНИТЕ ДВЕ НАПРАВЛЕНИЯ, БИВАТ ПРЕДАВАНИ ЗА ОПОЛЗОТВОРЯВАНЕ НА ЗАВОД ЗА ПРЕРАБОТКА НА ОТПАДЪЦИ ВЪВ ВИД НА RDF – ТВЪРДО ГОРИВО ОТ ОТПАДЪЦИ ЗА ПРОМИШЛЕНОСТТА.